Styret tok i går (11.03.2020) en beslutning om å stoppe all organisert trening i våre lokaler. Nærmere beskjed kommer.

Vi tok denne avgjørelsen etter at råd fra både folkehelseinstituttet og NIF som tilsier at samling av mennesker skal unngås.Vi ser nå i kveld at det var rett avgjørelse, Oslo kommune har akkurat lagt ned forbud mot all organisert idrett, og jeg regner med at resten av kommune norge følger etter.

En slik situasjon er ikke heldig, men ekstreme tiltak må nok iverksettes for å forsøke å dempe spredningen.Som vi vet er judo i tillegg en ekstrem kontaktidrett og faren for smitte er i aller høyeste grad tilstede.
Norgescup stevnet som skulle vært avholdt på Kongsberg denne helgen er også utsatt/avlyst. De som har meldt deg på og betalt,  får i løpet av kort tid beskjed om hvordan vi håndterer tilbakebetaling av startkontingent (regner nesten med at BK judo tilbakebetaler til klubben, så sender vi dem ut til rette vedkommende)

Klubben skal også arrangere NM senior 4-5 april, løpende vurdering blir gjort også her, men er ganske sikker på at dette blir flyttet. (de fleste avlysninger av lignende arrangement strekker seg 6-8 uker frem i tid.)
Årsmøtet som skal avholdes 24 mars henger også i en tynn tråd. Viken idrettskrets har sendt ut varsel om at de klubbene som ikke får avholdt årsmøte, vil få utsettelse.

Frem til nærmere beskjed blir gitt, er det altså bare trening som er innstilt, de andre arrangementene kommer vi tilbake til om ikke så alt for lenge.
Jeg kommer til å sette opp oppslag på inngangsdøren med informasjon. Dette er til de som evt kommer på døra og skal trene.Vi har fått endel nye i vinter som ikke har rukket å melde seg inn enda, vi har derfor ikke mailadresse til disse. Dersom det er noen som kjenner noen av de nye som har begynt, er det fint om denne beskjeden blir videresendt.

Mer informasjon kommer etterhvert som vi også blir informert.Raskeste vei til informasjon er:https://www.facebook.com/groups/29936388313/
klubbens facebook gruppe. Denne er lukket og man må be om å få bli medlem.

Ved evt andre spørsmål, kan jeg kontaktes på tlf 95224854, eller mail til fredrikstadjudo@outlook.com
For styret:Morten Olsen, Leder